fredag 16 maj 2014

Sålt Cassandra oil

Jag har sålt Cassandra oil i samband med att jag ökat i Protector Forsikring. Så huvudsakliga skälet till att jag sålt Cassandra är inte att jag inte tror på Cassandra, utan snarare att jag tror starkt på Protector Forsikring. Även för att öka marginalerna så sålde jag Cassandra oil i samband med att jag ökat i Protector Forsikring.

Cassandra Oil blev därmed en förlustaffär på ca 600 kr.


Jag kommer skriva ett inlägg lite senare om varför jag valt att ta en större post i Protector Forsikring.


En stor anledning att jag valde sälja Cassandra är att jag är tveksam både runt VD och ledningens trovärdighet och runt anledningen till att en partner i Irak valde att dra sig ur samarbetet med Cassandra. Att VD Per Olsson sagt "Betalningen från partner är på gång" för att kort därefter få klart för sig att partnern drar sig ur så det blir nyemission och Cassandra själva får finansiera första leveransen till Irak och att Per Olsson angående att samarbetspartnern dragit sig ut säger "inte fasen vet jag" om anledningen till det avbrutna samarbetet får mig att tveka. Jag har personligen trott på Cassandras teknik men blir mer osäker då en partner plötsligt drar sig ur. Det skapar en osäkerhet jag inte gillar. Så jag valde att flytta min lilla Cassandra post till protector istället som känns säkrare.

2 kommentarer:

 1. Jag tror att du gjorde rätt i att sälja Cassandra Oil. Om ett par år kanske du är en av få som kan säga att du bara tappade 600kr på det bolaget.
  Eller också har jag fel och det är ett fantastiskt bolag med strålande framtidsutsikter. Det tror inte jag.

  SvaraRadera
 2. There's shocking news in the sports betting world.

  It has been said that any bettor must watch this,

  Watch this now or stop placing bets on sports...

  Sports Cash System - Advanced Sports Betting Software

  SvaraRadera